Combinatie Thaise Olie en Voet Massage, de ultieme combinatie voor uw lichaam

U zult een het heerlijk vinden, enerzijds rustgevend en anderzijds een massage die klacht verminderend werkt. Wie wil dat nu niet, speciaal voor klanten die  net even wat anders willen en ook aandacht wensen te geven aan hun fysieke gesteldheid. Zo is het bekend dat voetmassage stress wegneemt. De Thaise Oliemassage stimuleert de bloedcirculatie.  Voor de "Combinatie Thai Olie en Voet Massage" moet je wel wat tijd inruimen voor het beste resultaat. Ontspannen gaat nu eenmaal niet vanzelf bij de meesten.

Combinatie Thaise Olie en Voet Massage

(goed voor je algehele staat)
Afspraak 90min à € 110,00
Check de planning voor een duo massage

Je wordt stevig gemasseerd met olie langs de grote spieren banen in je bovenlijf, benen en armen. Daarnaast krijg je een diepere typisch ouderwetse Thaise knooppunt massage bij je voeten. Daarnaast is het intensief maar zeker ook een ontspanningsmassage.

Combinatie massage, wat gebeurt er

We brenegn u naar de massage kamer en daar worden uw voeten gewassen. Om even te acclimatiseren leggen, zodra u ligt, om de spierontspanning te bevorderen  leggen we warme gel-packs op uw lichaam. Hierna beginnen we aan de massagebehandeling. Als Olie massage kunt u zo u wenst ook een andere massage kiezen in combinatie met de Voet Massage. Overigens tijdens de Combinatie Massage houdt u uw ondergoed aan. Desgewenst krijgt u wegwerp ondergoed van ons.


Met rustgevende muziek op de achtergrond worden de spiergroepen in uw lichaam, schouders, rug, nek, benen en armen los gemasseerd. U kunt aangeven of u de massage harder of zachter wenst. Niet Iedereen is hetzelfde, onze masseuse houdt rekening met wat u kan verdagen en wat niet. 


Na de lichaamsmassage gaan we over op de voetmassage. Een goede masseuse weet hoever ze kan gaan tijdens zo'n intensieve Voet  Massage.


Met warme handdoeken halen we de overtollige olie van uw lichaam. Voorts geven we u de tijd om u rustig aan te kleden en te genieten van wat vers fruit en wat drinken.

Ik heb mijn salon opgezet om mensen ook pijn verlichtende en vooral ook ontspannende massages te geven.  

Zo'n combinatie massage van 90 minuten helpt u in deze drukke tijden. Een moment voor u zelf  is een goed voor uw body en mind. We leveren geen haastwerk, we nemen de tijd. Want we zien u immers graag de volgende keer terug.

Combinatie Thai Olie en Voet Massage, het wordt niet beter . . .