Combinatie Rug-Nek-Schouder massage met Cupping

Vastzittende nekspieren, prikkelingen in uw armen, kantoorwerk een Rug-nek-schouder massage zorgt dat de bovenkant van uw lichaam wordt losgemaakt. De combinatie met Cupping zorgt ervoor dat afvalstoffen vanuit uw dieper gelegen spieren naar de oppervlakte komen en dit bevordert de afvoer. U kunt zelf aangeven of u de intensiteit van de cupping zuigkracht wenst op te voeren. Net als Deep Tissue werk dit heilzaam voor uw rug-, nek- en schouder-spieren.  De "Combinatie Rug-Nek-Schouder massage met Cupping" duurt minimaal één uur.

cupping massage

Combinatie Rug-Nek-Schouder Massage met Cupping

(heilzaam, ontgiftend en ontspannend)
Afspraak 60min à € 80,00
Check de planning voor een duo massage

Je bovenlijf wordt grondig aangepakt met een cupping massage in combinatie met een stevige behandeling van de rug, nek en schouder partij. Om je hele lichaam te doen is meer tijd nodig. Mocht u dat willen ga dan voor de behandeling van anderhalf uur. Kies deze Thaise stress verminderende en ontgiftende behandeling

rug nek schouder massage

Combinatie Nek-Rug-Schouder met cupping, zo goed

Ik heb mijn Thaise massagesalon met de wens om mensen pijn verlichtende, helende en ontspannende massages te geven.  

Zo'n combinatie rug-nek-schouder massage met Cupping vooral voor mensen die veel bukken en op kantoor werken zal deze massage een prettig gevoel geven als ook soulaas bieden bij vastzittende schouders. Het resultaat merkbaar zijn, houd wel rekening met eventuele donkere vlekken achteraf. Want we zien u immers graag de nog een keer terug.

Kies voor Rug-Nek-Schouder Massage met Cupping

Een Thaise Massage om blij van te worden  . . .