Skip to main content

Verwen jezelf, maak de dag speciaal en bijzonder door online een heerlijke Thai massage of arrangement te reserveren. Even niets en rust, een met jezelf, geef je lichaam weer energie. Neem een relax massage of een ontspannende duo massage voor jullie allebei. Kies wat je wilt op een moment wanneer het je uitkomt. Reserveren online gaat heel eenvoudig. Lukt het niet dan doen wij het met liefde en plezier, neem dan contact op via WhatsApp. 

Reserveer via WhatsApp

Reserveer online uw Thai Massage Arrangement

Veel dames komen bij ons op bezoek, alleen of samen. Ze nemen vaak hun vriendin, moeder of dochter mee. Meestal na deze eerste ervaring volgt de rest van de familie en volgt de vriend van of manlief. Precies daar zijn we erg trots op, we doen het immers vanuit ons hart en met passie. Onze klanten zijn ons daar dan ook dankbaar voor. 

Reserveren gaat in een paar stappen. U kiest uiteraard de massage van u keus onder "Selecteer behandeling" vervolgens selecteert u de dag en het tijdstip waarom wij u de Thai Massage in Oisterwijk kunnen geven. Dit gaat via de "Kies een datum" en "Kies een Periode" en bevestig dit met de groene knop. U bent nu bij de volgende stap aangekomen. U komt dan bij een invulformulier waar u aangeeft of de Thaise massage voor "1 of 2 personen" is, wat uw "naam, email en telefoon" nummer is waarop we u kunnen bereiken. 


De email is nodig om uw voor het reserveren van de afspraak u een bevestiging te sturen. Uw "geboortedatum" zouden we graag willen weten om zo op uw verjaardag u te verrassen met iets bijzonders. Wanneer u alles heeft ingevoerd dan krijgt u w van ons per digitale post uw reservering bevestigd. Bij Duo Massages nemen we contact op om in verband met het inroosteren van de medewerkers in de dag-planning. 

Welkom bij Koy's salon

Reserveren en uw privacy

Zo u wenst kunt u vanuit de email die u van ons krijgt de afspraak in uw eigen agenda van  Google Calendar of Office365 invoeren. Uw gegevens worden met alle respect behandeld en en bewaard in een software omgeving met ISO certificering van data security en data privacy protectie. Onze omgeving is AVG proof en u kunt zo u wenst uw gegevens laten wijzigen, inzien en of laten verwijderen. Neem hervoor contact op met de directie van Thai Sanctuary - Luxury Thai Massage te Oisterwijk.

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden