Thai Relax Oliemassage

Thaise Oliemassage

(hard / zacht naar wens)
Afspraak 60min à € 70,00
Afspraak 90min à € 102,50
Afspraak 120min à € 135,00
Check de planning voor een duo massage

Deze techniek wordt ook vaak ontspannings-massage, Thai relax-massage of Thai oliemassage genoemd. Houd je van Thai Massage, rust, ontspanning en om behandeld te worden als een VIP? Kom dan een langs bij Thai Sanctuary Oisterwijk, een Thaise massagesalon met een moderne Oisterwijkse en high-end uitstraling. 

Met lange bewegingen gecombineerd met het licht kneden of cirkelvormige bewegingen wordt je hele lichaam heerlijk verwend. Dit gaat met handen, vingers, ellebogen en onderarmen. Geniet van uw Thaise ontspannings-, relax- of oliemassage.

Thaise Oliemassage, wat mag u verwachten

We heten u welkom in een sfeervolle en moderne setting met een Thais tintje. Allereerst nemen uw jas aan, uw schoenen worden weggezet en we begeleiden u dan naar de Thaise massage kamer. 


Eerst leggen we gel-packs voor extra spier ontspanning op uw lichaam. Vervolgens beginnen we de heerlijke oliemassage. 

Tijdens de Thaise Oliemassage hoort wat rustgevende achtergrond muziek. 


Voor uw Thaise Oliemassage kunt u kiezen uit ook nog een aroma toevoegen aan de olie voor extra zintuiglijke prikkels. Benen, voeten, rug, uw torso, schouders, armen alles komt aan de beurt. We hebben een spelregel u houdt uw ondergoed aan. 


Achteraf krijgt u van ons in de receptieruimte vers fruit en uiteraard nog wat te drinken. Wij zijn er zeker van dat u zult genieten van deze rustgevende behandeling.

Thaise massage
thaise massage salon eigenaar

Mijn salon is ontworpen voor Single of Duo Massages. Met één grote kamer krijgt u in feite de salon voor u alleen, want bezet is bezet. Het is een bijzondere ervaring, getuige de vele klanten die regelmatig bij ons terugkomen voor zo’n zalige Thaise massage. Alle tijd voor u en uw partner, geen haastwerk maar ontspanning want daar komt u toch immers voor?

Thaise massage duo kamer

Luxury Thaise Massage, Oisterwijk heeft het . . .