Thaise Oliemassage (hard / zacht naar wens)

Deze techniek wordt ook vaak ontspannings-, relax-massage of oliemassage genoemd. Houd je van Thai Massage, rust, ontspanning en om behandeld te worden als een VIP? Kom dan een langs bij Thai Sanctuary Oisterwijk, een Thaise massagesalon met een moderne Oisterwijkse en high-end uitstraling. 


Na het vooraf voeten wassen, de gel-packs voor extra spier ontspanning en de heerlijke oliemassage krijg je nadien vers fruit en uiteraard nog wat te drinken. Wij zijn er zeker van dat u zult genieten van deze rustgevende behandeling.

Thaise Oliemassage

(hard / zacht naar wens)

Met lange bewegingen gecombineerd met het licht kneden of cirkelvormige bewegingen wordt je hele lichaam heerlijk verwend. Dit gaat met handen, vingers, ellebogen en onderarmen. Geniet van uw Thaise ontspannings-, relax- of oliemassage.


Plan via de groene buttons uw afspraak.

Afspraak 60min à € 70,00
Afspraak 90min à € 102,50
Afspraak 120min à € 135,00
Check de planning voor een duo massage

Thaise Oliemassage, wat mag u verwachten

We heten u welkom in een sfeervolle en moderne setting met een Thais tintje. Allereerst nemen uw jas aan, uw schoenen worden weggezet en we begeleiden u dan naar de Thaise massage kamer. We hebben slechts twee kamers één voor een-persoons-behandelingen en één voor Duo Massages, ook lekker!


Na het wassen van uw voeten, kunt u op de tafel gaan liggen. Met wat warme gel-packs kunnen uw spieren vast ontspannen. na een paar minuten begint de Thaise Oliemassage en uiteraard met wat rustgevende achtergrond muziek. 


Voor uw Thaise Oliemassage kunt u kiezen uit ook nog een aroma toevoegen aan de olie voor extra zintuiglijke prikkels. Benen, voeten, rug, uw torso, schouders, armen alles komt aan de beurt. We hebben een spelregel u houdt uw ondergoed aan. 


Na de Thaise Oliemassage geven we u de tijd om u rustig aan te kleden en te genieten van wat vers fruit en wat drinken.


Thaise massage
thaise massage salon eigenaar

Mijn salon is ontworpen voor Single of Duo Massages. Met één grote kamer krijgt u in feite de salon voor u alleen, want bezet is bezet. Het is een bijzondere ervaring, getuige de vele klanten die regelmatig bij ons terugkomen voor zo’n zalige Thaise massage. Alle tijd voor u en uw partner, geen haastwerk maar ontspanning want daar komt u toch immers voor?

Thaise massage duo kamer

Luxury Thaise Massage, Oisterwijk heeft het . . .