Skip to main content

Thai Deep Tissue massage, effectief voor klachten

Deep Tissue Massage is voor veel klanten die last hebben van spierklachten een goede aanvulling op fysiotherapie. Knoopprunten en verstijfde spiergroepen worden losgemasseerd, en vooral door uitoefening van speciale technieken op diepere spiergroepen (vandaar Deep Tissue massage). Deze krijgen een intensieve ontspanningstechnieken. Voor een Deep Tissue massage behandeling moet je wel de tijd nemen als ook doorgaans meerdere keren terugkomen. Boek dan nu je afspraak en chat met ons via WhatsApp.

Thaise Deep Tissue Massage

(met een beetje olie)

Je spieren worden langs en tussen de spierbanen en de aangehechtingen stevig en dieper dan bij een relaxmassage. Dit gaat met handen, vingers, ellebogen, knieën of voeten. Daarnaast is het ook een ontspanningsmassage. (Deep Tissue voor 60min is een half body massage, full body gaat alleen met 90min)

Afspraak 60min à € 75,00
Afspraak 90min à € 110,00
Afspraak 120min à € 145,00
Check de planning voor een duo massage

Deep Tissue massage, wat houdt het in

Voorafgaand aan de Deep Tissue Massage wordt u naar de kamer gebracht. Om even te acclimatiseren leggen, zodra u ligt,  leggen we wat warme gel-packs op uw lichaam. Uw spieren voelen de warmte en u kunt zich even ontspannen. Zie het al warming-up voordat de behandeling begint. Tijdens de Deep Tissue Massage heeft u alleen ondergoed aan.

Deep Tissue massage behandeling

Met rustgevende muziek op de achtergrond worden de verschillende spiergroepen stuk voor stuk los gemasseerd. Dit kan soms pijnlijk zijn, onze masseuse houdt rekening met wat u kan verdagen en wat niet. 


Verstijfde spieren laten niet zomaar alles toe, maar een goede masseuse weet hoever ze kan gaan tijdens de Thaise Deep Tissue  Massage.


Naast de aandacht voor de verstijfde spieren is Thaise Deep Tissue massage ook erg ontspannend. 

na de Deep Tissue massage

Na de Thaise Deep Tissue Massage halen we de met warme handdoeken de overtollige olie van uw lichaam. Voorts geven we u de tijd om u rustig aan te kleden en te genieten van wat vers fruit en wat drinken.

Deep tissue massage voor pijnlijke spieren
Deep tissue massage expert

Ik heb mijn salon opgezet om mensen behandelingen te geven vanuit mijn hart. 

Dit betekent concentratie op u als klant, oprechte vakliefde en interesse in u als medemens. Deep Tissue Massage is een bijzondere ervaring, getuige de vele terugkerende klanten en daar ben ik trots op. We nemen de tijd voor u zonder haastwerk en met resultaat, we zien u immers graag terug.

kamer voor deep tissue massage

Thai Deep Tissue Massage, probeer het ook eens . . .