Thai Deep Tissue massage, effectief voor spierpijn en klachten

Deep Tissue Massage is voor veel klanten die last hebben van spierklachten een goede aanvulling op fysiotherapie. Knoopprunten en verstijfde spiergroepen worden losgemasseerd, en vooral door uitoefening van speciale technieken op diepere spiergroepen (vandaar Deep Tissue massage). Deze krijgen een intensieve ontspanningstechnieken. Voor een Deep Tissue massage behandeling moet je wel de tijd nemen als ook doorgaans meerdere keren terugkomen. Boek dan nu je afspraak en chat met ons via WhatsApp.

Thaise Deep Tissue Massage

(met een beetje olie)

Je spieren worden langs en tussen de spierbanen en de aangehechtingen stevig en dieper dan bij een relaxmassage. Dit gaat met handen, vingers, ellebogen, knieën of voeten. Daarnaast is het ook een ontspanningsmassage.


Plan via de groene buttons uw afspraak.

Afspraak 60min à € 75
Afspraak 90min à € 105
Afspraak 120min à € 135
Check de planning voor een duo massage

Deep Tissue massage, wat mag u verwachten

Voor de Deep Tissue Massage begeleiden we u naar de  eenpersoonskamer. Na het wassen van uw voeten, kunt u op de tafel gaan liggen. Met wat warme gel-packs laten we uw spieren gedurende enkele minuten ontspannen. Zie het al warming-up voordat de behandeling begint. Tijdens de massage heeft u alleen ondergoed aan. 


Met rustgevende achtergrond muziek worden de verschillende spiergroepen die gerelateerd zijn aan het klachtengebied losgemasseerd. Dit kan soms pijnlijk zijn, onze masseuse houdt rekening met wat u kan verdagen en wat niet. Verstijfde spieren laten niet zomaar alles toe, maar een goede masseuse weet hoever ze kan gaan tijdens de Thaise Deep Tissue  Massage.


Naast de aandacht voor de verstijfde spieren is Thaise Deep Tissue massage ook erg ontspannend. Deep Tissue massage is in die zin een combinatie van Traditionele Thaise Massage en een Thaise olie- of relaxmassage. 


Na de Thaise Deep Tissue Massage halen we de met warme handdoeken de overtollige olie van uw lichaam. Voorts geven we u de tijd om u rustig aan te kleden en te genieten van wat vers fruit en wat drinken.


Check de planning via WhatsApp

Ik heb mijn salon opgezet om mensen echt goede rustgevende behandelingen te geven. Dit betekent concentratie op u als klant, oprechte vakliefde en interesse in u als medemens. Deep Tissue Massage is een bijzondere ervaring, getuige de vele terugkerende klanten en daar ben ik trots op. We nemen de tijd voor u zonder haastwerk en met resultaat, we zien u immers graag terug.

Thai Deep Tissue Massage Oisterwijk heeft het . . .