Over het team van Thai Sanctuary

Thai Sanctuary - Koy's heiligdom

Het team van Europese en Thaise Massage specialisten in Oisterwijk, de dagelijkse bezetting kan variĆ«ren. 

Koy

Ons gastvrije team zorgt dat u het naar de zin heeft. Service is onze passie, het vak is ons beroep. U bent van harte welkom.

Koy

Eigenaresse van de salon

Masseuse Ramona

Ramona is breed opgeleid en geeft diverse massages. Ze is specialiste Deep Tissue en Anti Cellulites Massage en werkt op afspraak enkele dagen per week.

Ramona

Masseuse

Dana

Specialist in verschillende Thaise als Europese massage behandelingen. Jong en enthousiast Dana werkt enkele dagen per week alleen op afspraak

Dana

Thai Massage Specialist

Alle dames zijn professioneel ingewerkt door Koy. De masseuses zijn getraind en geschoold in de leer van Europese en ook Thaise massage bij de tempel van Wat Pho in Bangkok.

Over de passie van Koy

Ik ben geboren en getogen in Bangkok Thailand.  Net als mijn medewerkers heb ik jaren geleden in de beroemde tempel in Bangkok Thailand mijn opleiding gevolgd. Deze staat bekend als Boeddhistische tempel van de liggende Buddha. Ik heb er veel plezier in om het mensen naar de zin te maken en in mijn vak maak ik als Thai Massage specialist daarvoor graag het stapje extra. In mijn jonge jaren verkocht ik luxe auto's, ik heb me bezig gehouden met vastgoed verhuur inclusief facility management, het runnen van een OrchideeĆ«n bloemenwinkel, restaurant, internet cafe en hier in Nederland heb ik in de thuiszorg gewerkt. 


Na het opzetten in 2021 van de salon Wat Pho Thai Massage in Oisterwijk, heb ik in 2022 besloten de lat nog hoger te leggen. Samen met mijn echtgenoot op de achtergrond, run ik met passie en liefde voor het vak Thai Sanctuary ofwel mijn heiligdom in dit pittoreske Brabantse stadje Oisterwijk. Wil je kennismaken, kom dan gerust naar het Lindeplein 2a, te Oisterwijk. Op dit adres vind je mijn team en de Thaise wellness voor luxe en exclusieve behandelingen, gegeven vanuit het hart.