Maak kennis met ons Professionele Thaise Massage Team . . . 

Alle dames zijn professioneel geschoold in de leer van Thaise massage bij de tempel van Wat Pho in Bangkok. Leer ze kennen . . ..

Ons gastvrije team zorgt dat u het naar de zin heeft. Service is onze passie, het vak is ons beroep. Alleen of samen, u bent van harte welkom.

Koy

Luxury Thai Massage Specialiste

Als ervaren en goed opgeleide masseuse stemt Marleen de massage af op uw wensen. Volg haar handen om mentaal tot rust te komen 

Marleen

Thaise Relaxmassage Specialiste

Klik op de afbeelding voor de vacaturetekst. Je kan bij ons het vak leren. ZZP'ers met werkvergunning in Europa zijn van harte welkom. 

Vacature

Thaise Relaxmassage Specialiste

Specialist in tal van Thaise Massages, met meer dan 15 jaar ervaring. Eddy werkt alleen op afspraak, professional in Deep Tissue en Duo Massages

Eddy (m)

Thaise (Deep Tissue) Specialist

Vacature

ZZP of part-time medewerker

Wil je part-time komen werken en heb je net als ik een passie voor je medemens om deze oprechte aandacht te geven. Kom dan eens praten voor een baan als Thaise Masseuse 

Email   [email protected]

Meer informatie  download hier de PDF

Telefoon  +31-6-21973434

Thai Sanctuary - Koy's heiligdom

Over de eigenaresse en haar achtergrond

Koy

Ik ben geboren en getogen in Bangkok Thailand. Jaren geleden heb ik mijn opleiding gevolgd bij "Wat Pho". Deze staat bekend als boeddhistische tempel van de liggende Buddha. Ik maak het u graag naar de zin en maak daarvoor graag het stapje extra. Na ondernemingen in autoverkoop, vastgoed asset management, bloemenwinkel, restaurant, internet cafe en werken in de thuiszorg hier in Nederland, heb ik mijn hart verloren in de Thaise wellness massage business.  

Telefoon  +31-6-21973434

Uw ervaring en tips

Wij horen graag hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Persoonlijk, via onze idee├źn box, mail, telefoon, app of social media. Laat het ons weten en we zullen graag naar u luisteren. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden