Het professionele team van Thai Massage Specialisten . . . 

Alle dames zijn professioneel geschoold in de leer van Europese en ook Thaise massage bij de tempel van Wat Pho in Bangkok. Leer ze kennen . . ..

Koy

Ons gastvrije team zorgt dat u het naar de zin heeft. Service is onze passie, het vak is ons beroep. Alleen of samen, u bent van harte welkom.

Koy

Eigenaresse van de salon

Jane de massage expert


Jane is van alle markten thuis en een zeer getalenteerde Thaise masseuse. Maak eens kennis met haar en boek een heerlijke massage. 

Jane

Thai Massage Professional

Part time masseuse Nok

Nok uit Oisterwijk springt af en toe bij als vakantiekracht en kan uitstekend relax massages geven. Maak met haar een afspraak. 

Nok (woensdag/vrijdag)

Part-time masseuse

Part time masseuse Sarah

Sarah is Thai Massage expert voor allerlei behandelingen. Het is een lieve dame met een warm hart. Ze werkt twee dagen per week.  

Sarah (vrijdag/maandag)

Part-time masseuse

masseuse vacature

Klik op de afbeelding voor de vacaturetekst. Je kan bij ons het vak leren. ZZP'ers met werkvergunning in Europa zijn van harte welkom. 

Vacature

ZZP / Freelance

Dana

Specialist in tal van Europese als Thaise massage behandelingen. Jong en enthousiast Dana werkt vijf dagen in de week alleen op afspraak

Dana (op vakantie)

Thai Massage Specialist

luxury massage

Wil je ons helpen om onze salon tip-top in orde te houden, meld je dan bij Koy als huishoudelijke hulp. 

We kunnen wat support gebruiken

Hulp huishouding (m/v)

1x per week 4 uur werk

Vacature

ZZP of part-time medewerker

Wil je bij ons komen werken en heb je net als ik een passie voor je medemens om deze oprechte aandacht te geven. Kom dan eens praten voor een baan als Masseuse. 

Email   [email protected]

Meer informatie  download hier de PDF

Telefoon  +31-6-21973434

Thai Sanctuary - Koy's heiligdom

Over de eigenaresse

Koy

Ik ben geboren en getogen in Bangkok Thailand. Jaren geleden heb ik in de tempel mijn opleiding gevolgd bij "Wat Pho". Deze staat bekend als Boeddhistische tempel van de liggende Buddha. Ik heb er veel plezier in om het mensen naar de zin te maken en in mijn vak maak ik als Thai Massage specialist daarvoor graag het stapje extra. In mijn jonge jaren verkocht ik luxe auto's, ik heb me bezig gehouden met vastgoed verhuur inclusief facility management, het runnen van een Orchidee├źn bloemenwinkel, restaurant, internet cafe en hier in Nederland heb ik in de thuiszorg gewerkt. 


Na het opzetten in 2021 van de salon Wat Pho Thai Massage in Oisterwijk, heb ik in 2022 besloten de lat nog hoger te leggen. Samen met mijn partner op de achtergrond, run ik met passie en liefde voor het vak Thai Sanctuary ofwel mijn heiligdom in dit pittoreske Brabantse stadje Oisterwijk. Wil je kennismaken, kom dan gerust naar het Lindeplein 2a, te Oisterwijk. Op dit adres vind je mijn team en de Thaise wellness voor luxe en exclusieve behandelingen, gegeven vanuit het hart.  

Telefoon  +31-6-21973434

Uw ervaring en tips

Wij horen graag hoe we onze luxe dienstverlening kunnen verbeteren. Persoonlijk, via onze idee├źn box, mail, telefoon, app of social media. Laat het ons weten en we zullen graag naar u luisteren. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden