Skip to main content

Hot Stone Massage, ideaal voor vermoeidheid

De luxe Thaise "Hot Stone Massage" is bijzonder rustgevend en ontspannend. Gedurende de hotstone massage maken we gebruik van lekkere oliën en op de juiste temperatuur verwarmde, natuurlijke stenen om spieren te laten ontspannen en de bloedcirculatie te stimuleren. De rustige maar weldadige behandeling geeft de mens tijd om te relaxen en los te komen van de alledaagse spanningen. Boek dan nu je afspraak en chat met ons via WhatsApp.

Hot Stone Massage

(voor nieuwe energie)

Je spieren en lichaam zullen wennen aan de warmte en je gaat je vanzelf ontspannen. De prettige en Hot Stone ontspannings massage voel je tot diep in je spiermassa. Handen en warme stenen zorgen voor een relaxing diepgaande massage. Een weldaad voor je spieren en lymfen en bloedsomloop. 


Plan via de groene buttons uw afspraak.

Afspraak 90min à € 117,50
Afspraak 120min à € 155,00
Check de planning voor Hot Stone Massage

Hot Stone massage, wat gebeurt er

Wij brengen u naar de massagekamer. Vervolgens kunt u op de massagetafel gaan liggen en bedekken we u met een handdoek. We laten u dan even alleen voor de acclimatisatie en rust. Voor de goede orde tijdens de massage draagt u alleen uw onderbroek. 


De masseuse legt vervolgens hot stones op uw lichaam en onderwijl kunt u genieten van kalmerende achtergrond muziek. Met de warme stenen worden de verschillende spiergroepen gemasseerd. 


De Hot Stones worden herplaatst en de massage gaat met de hand verder. Vermoeide en verstijfde spieren laten niet zomaar alles toe, maar een goede masseuse weet hoever ze kan gaan tijdens de Hot Stone Massage.


Naast de aandacht voor de verstijfde spieren is een Hot Stone massage ook  zeer ontspannend. Vanwege de formule van Luxe Thaise Massages hebben we ervoor gekozen om minimaal 90 minuten of langere behandelingen aan te bieden. Dit omdat je tijd nodig hebt om de rust te ervaren en je over te geven aan een behandeling. Relaxen kan je nu eenmaal niet in minder dan een uur.


Na de Hot Stone Massage halen we met vochtige warme handdoeken de restanten van de olie van uw lichaam. Daarna kunt u zich aankleden en nagenieten. U krijgt hierbij wat vers fruit en uiteraard wat te drinken.

Luxury Hot Stone Massage
Hot Stone Oisterwijk

Ik heb mijn salon opgezet vanuit mijn passie voor dit vak. Dit betekent concentratie op u als klant, oprechte vakliefde en interesse in u als medemens. Hot Stone Massage is een bijzondere ervaring, getuige de vele terugkerende klanten en daar ben ik trots op. We nemen de tijd voor u zonder haastwerk en met resultaat, we zien u immers graag terug.

Thaise Massage Oisterwijk

Hot Stone Massage Oisterwijk heeft het . . .