Thaise Duo Massage, dat is dubbel genieten

Houd je van wat luxe, rust en om samen behandeld te worden als een VIP? Reserveer online je Duo Massage of chat met ons via WhatsApp.

de Thaise duo massage kamer
Check de planning voor een duo massage
Duo Massage
Duo Massage

Duo Massage

Voor 2 personen door 2 personen

Voor jou en je partner, de boost voor je relatie

U geeft uw wensen aan (soft/medium/hard/pijnpunten) 

Minimale duur 60minuten

Thaise Duo massage

Een Thaise duo massage is een massage voor twee personen door twee personen in dezelfde kamer. Quality time voor allebei. Leuk om te doen en heerlijk om samen te ervaren. Houd je van wat luxe, rust en om behandeld te worden als een VIP? Boek dan nu je afspraak en chat met ons via WhatsApp.

duo massage aan het werk

Duo Massage - vooraf

We heten u welkom in een sfeervolle en moderne setting met een Thais tintje. Allereerst nemen uw jas aan, uw schoenen worden weggezet en we begeleiden u dan naar de duo massage kamer. We hebben slechts twee kamers één voor eenpersoonsbehandelingen en één voor Thaise Duo Massage.

Thaise Duo massage behandeling

Na het ontkleden, kunt u op de tafel gaan liggen. Met wat warme gel-packs kunnen uw spieren vast ontspannen en vervolgens begint de Duo Massage en uiteraard met wat rustgevende achtergrond muziek. 


Voor uw Thaise Duo Massage kunt u kiezen uit een allerlei Thaise massages. Denk aan olie-, relax, nek/rug/schouder- maar ook bijvoorbeeld aan een warme Hot Stone- of een verrassende kaars massage. 

Na de Duo massage

Na de Thai Duo Massage geven we u de tijd om u rustig aan te kleden en te genieten van wat vers fruit en wat drinken. Hiervoor gaat u weer terug naar de voorkant van de salon, daar hebben we 2 zitjes klaarstaan. De masseuse zal u de versnaperingen komen brengen. We hopen dat u van de Thaise Duo Massage genoten heeft en waarderen het zeer als u een mooie review schrijft.


duo massage foto met klanten

Mijn salon is ontworpen voor Luxe Duo Massages voor 2 personen. Met één grote kamer krijgt u in feite de salon voor u alleen, want bezet is bezet. Het is een bijzondere ervaring, getuige de vele koppels die regelmatig bij ons terugkomen voor zo’n zalige duo massage voor 2 personen. Alle tijd voor u en uw partner, geen haastwerk maar ontspanning want daar komt u toch immers voor?


duo massage specialist Koy

Thai Duo Massage Oisterwijk heeft het . . .