Thaise Duo Massage, dat is dubbel genieten

Een Thaise duo massage is een massage voor twee personen door twee personen in dezelfde kamer. Quality time voor allebei en goed voor uw relatie. 

Thai Sanctuary Oisterwijk, een Thaise massagesalon met een moderne Oisterwijkse en high-end uitstraling. 


Houd je van wat luxe, rust en om behandeld te worden als een VIP? Boek dan nu je afspraak en chat met ons via WhatsApp.

Check de planning voor een duo massage

Duo massage, wat mag u verwachten

We heten u welkom in een sfeervolle en moderne setting met een Thais tintje. Allereerst nemen uw jas aan, uw schoenen worden weggezet en we begeleiden u dan naar de duo massage kamer. We hebben slechts twee kamers één voor eenpersoonsbehandelingen en één voor Thaise Duo Massage.


Na het wassen van uw voeten, kunt u op de tafel gaan liggen. Met wat warme gel-packs kunnen uw spieren vast ontspannen. na een paar minuten begint de Duo Massage en uiteraard met wat rustgevende achtergrond muziek. 


Voor uw Thaise Duo Massage kunt u kiezen uit een allerlei Thaise massages. Denk aan olie-, relax, nek/rug/schouder- maar ook bijvoorbeeld aan een warme Hot Stone- of een verrassende kaars massage. 


Na de Thaise Duo Massage geven we u de tijd om u rustig aan te kleden en te genieten van wat vers fruit en wat drinken.


Mijn salon is ontworpen voor Duo Massages. Met één grote kamer krijgt u in feite de salon voor u alleen, want bezet is bezet. Het is een bijzondere ervaring, getuige de vele koppels die regelmatig bij ons terugkomen voor zo’n zalige duo massage. Alle tijd voor u en uw partner, geen haastwerk maar ontspanning want daar komt u toch immers voor?

Thaise Duo Massage Oisterwijk heeft het . . .