Anti Cellulite Massage, een heel effectieve aanpak van cellulitis

Een Anti Cellulite Massage is een harde massagetechniek en concentreert zich op de verbetering van de looks and feel van de huid zonder dat je een medische ingreep hoeft te ondergaan. Deze Bindweefsel massage maakt gebruik van stevige technieken, uitgevoerd door een professionele en geschoolde masseuse op het gebied van cellulite. De onderhuidse ophopingen van vet wordt seriues aangepakt, waardoor de huid gladder en strakker wordt.

Anti Cellulite massage, wat houdt het in

Voorafgaand aan de Anti Cellulite Massage legt de masseuse uit wat u te wachten zodat u weet wat er staat te gebeuren. Dit omdat het een stevige massage is die best pijnlijk kan zijn. Overigens, net als bij alle andere behandelingen van Thai Sanctuary heeft u alleen ondergoed aan. 

Anti Cellulite Massage behandeling

Met rustgevende muziek op de achtergrond worden de door u gewenste probleemgebieden war u cellulites heeft gemasseerd. Dit is soms pijnlijk en onze masseuse Ramona houdt u daarbij goed in de gaten van wat u wel en niet kan verdagen. 


De de afvoer van afvalstoffen wordt op gang gebracht an daardoor kan uw lymfesysteem sneller het teveel aan vocht en de losgemasseerde vetdeeltjes vanuit uw lichaam afvoeren. Houdt er alstublieft rekening mee dat de anti cellulite behandeling blauwe plekken of bloeduitstortingen kunnen veroorzaken. Deze verdwijnen na een dag of 2-3 vanzelf. 

na de Anti Cellulite massage

Na de Anti Cellulite Massage geven we u zoals altijd de tijd om u weer aan te kleden. En uiteraard kunt u na de behandeling bijkomen in het receptiegedeelte van de salon en te genieten van wat vers fruit en wat drinken. Ook kunt u meteen uw herhaal afspraak maken met Ramona.

Anti Cellulite Massage Expert
Expert op het gebied van Anti Cellulite Massage

Cellulites gaat natuurlijk niet vanzelf weg, goede beweging, voeding en geregeld behandeling leidt tot zichtbaar resultaat: Denk aan een strakkere en gladdere huid, als ook verlies van omvang in centimeters.

Waarom Anti-Cellulite Massage bij een Thaise salon

Ik heb mijn salon opgezet om mensen behandelingen te geven vanuit mijn hart. In 2023 heb ik besloten niet alleen lekkere ontspannende massages te geven maar ook pijn bestrijdende en hardere massages. Klanten vroegen hier meer en meer om. 


Een Anti Cellulite Massage past dan ook goed bij de arrangementen die we aanbieden. De massages wordt alleen uitgevoerd door Ramona, zij is de enige gespecialiseerde masseuse die deze massage vanwege haar opleiding in mijn massagesalon mag uitvoeren. 


Dit betekent voor u concentratie op uw probleemgebieden. Als het u bevalt kunt u een strippenkaart van 5 of 10 keer afnemen. We nemen de tijd voor u zonder haastwerk en met resultaat, we zien u immers graag terug.

kamer voor Anti Cellulite Massage

Anti-Cellulite-Massage, voor een betere huid . . .